Novetats i notícies

Dia Internacional de l’Aturada Cardíaca

Dia Internacional de l’Aturada Cardíaca

Amb motiu del Dia Europeu de Conscienciació de l’Aturada Cardiorespiratòria, organitzada per l’European Resuscitacion Coucil (ERC), que se celebra el dia 16 d’octubre de 2016 sota el lema “Els nens salven vides”, novament es duran a terme diverses actuacions per tal de conscienciar a la població sobre la necessitat d’actuar davant la mort sobtada.

L’aturada cardíaca esdevé sovint de forma sobtada i en persones sense cap malaltia anterior. I la majoria dels casos es donen a l’entorn familiar, laboral, esport, etc. Si la víctima no és atesa amb rapidesa, la mort es produeix en pocs minuts. En canvi si les persones que presencien l’aturada són capaces de realitzar una sèrie d’accions englobades en l’anomenada “Cadena de supervivència”, les possibilitats de supervivència de la víctima augmenten entre 2 i 3 vegades. Avui en dia però, aquestes maniobres només es realitzen en una de cada cinc persones que pateixen una aturada fóra de l’hospital.
 
Jornada de l’ACR a Andorra:

El proper dimecres 19 d’octubre de 18.00 a 20.00 hores,  tindrà lloc al Centre Comercial d’Illa Carlemany un taller dirigit a nens i nenes de 3 a 8 anys. Aquest taller té com a objectiu conscienciar a la ciutadania, petits i grans, de com actuar davant la mort sobtada i de l’oportunitat de formar-se en maniobres de Suport Vital.
 

A MUTUAND ja som un Espai CARDIOPROTEGIT!

 
L’equip de Mutuand us ofereix la possibilitat d’expandir els vostres coneixements i implicació en aquesta àrea proporcionant una sèrie de serveis a nivell d’empresa.

Qualsevol empresa que vulgui cardioprotegir els seus centres de treball a través d'un servei integral i individualitzat en funció de les necessitats de les empreses del Principat d’Andorra:

 

 

 

I recordeu que quan es tracta de salvar vides cada minut compta, tot coneixement és important i tota ajuda és poca!

Tots sumem!

FORMULARI DE CONTACTE  • Mutuand
  • C/ Doctor Molines, 10 (edif. Larisa), baixos
  •    AD500 Andorra la Vella
  •    Principat d'Andorra
  • +376 80 71 71
  • info@mutuand.com