Novetats i notícies

Alimentació saludable a la feina: TIPS!

Alimentació saludable a la feina: TIPS!
Aquest article té un temps de lectura de 0’30’’

Intentar mantenir una alimentació saludable quan es passen de 8 a 10 hores en el treball, és tot un repte!

Us proposem un llistat de TIPS per a una alimentació sana durant la jornada laboral:

 1. Intentar portar preparat el menjar des de casa. Això ens permet triar amb més racionalitat el que menjarem, a més de preparar-nos-ho sense additius, greixos, etc.
 2. Si no pots portar el menjar des de casa, selecciona llocs on el menjar sigui sa, variat, productes d'estació i coccions saludables (gens de fregits!)
 3. Begudes, un tema important. Tria aigua, aigües de fruites en lloc de refrescs, sucs industrials o gasoses. Evita les begudes altament gasificades.
 4. Vigila les porcions. Prendre una col·lació a mig matí et permetrà arribar sense tanta gana i les porcions seran més racionals i moderades.
 5. Picar entre hores: una ajuda. Una col·lació sana pot ser una peça de fruita, fruits secs, iogurt. Evita els aperitius poc sans o consumits com a col·lació: cafè, pastisseria industrial, galetes dolces, etc.
 6. Intenta caminar. No realitzar activitat física combinada amb 8 hores de treball assegut, dóna mals resultats. Intenta aixecar-te, caminar, comentar el treball amb un company de l'oficina contigua, pujar i baixar escales. També pots caminar o anar amb bici com a mitjà de transport al treball.

Consulta a MUTUAND els nostres experts en SALUT LABORAL A ANDORRA totes les solucions disponibles per a una vida saludable.

FORMULARI DE CONTACTE • Mutuand
 • C/ Doctor Molines, 10 (edif. Larisa), baixos
 •    AD500 Andorra la Vella
 •    Principat d'Andorra
 • +376 80 71 71
 • info@mutuand.com